RO / EN
AVOCAȚII VIITORULUI
Înființată în anul 2000, “Cosma & Asociații” a apărut pe firmamentul avocaturii din dezideratul de a oferi servicii specializate pe domenii de activitate, astfel încât gradul de competență al avocaților ei să se ridice la nivelul de exigență al unei piețe tot mai vibrante. O societate de avocatură dinamică, ce operează în trei orașe importante ale României - București, Constanța și Galați - “Cosma & Asociații” este sinonimă cu performanța și cu profesionalismul.
DESPRE NOI

O inimă care bate pentru client - în trei oraşe

Societatea Civilă de Avocaţi “Cosma & Asociaţii” a luat fiinţă în anul 2000, când, după o carieră de succes ca avocat individual, fondatorul acesteia a făcut trecerea la următorul nivel al devenirii profesionale: fondarea propriei case de avocatură.

Termenul definitoriu pentru SCA “Cosma & Asociaţii” a fost, de la bun început, “specializare”. Raţiunea de a exista a firmei o reprezintă, astăzi ca şi atunci, dorinţa de a se ridica la nivelul de exigenţă al clienţilor, prin specializarea avocaţilor pe domenii de activitate, înalta competenţă profesională a acestora fiind răspunsul ideal la problemele care le sunt încredinţate.

Viziunea de ansamblu a avocaţilor de la “Cosma & Asociaţii” se reflectă atât la nivel teoretic - prin paleta largă de specializări oferite - cât şi la nivel practic - prin aria de acoperire la nivel naţional. Casa de avocatură practică onorarii competitive, oferind servicii la nivelul “granzilor” din piaţă, şi pune la dispoziţia clienţilor avocaţi dedicaţi. În acest sens, contactul direct constituie un criteriu de departajare pentru “Cosma & Asociaţii” - clientul simte pe tot parcursul derulării cazului că cineva este alături de el şi că îl poate solicita oricând.

Fondată la Galaţi la începutul deceniului trecut, societatea are 3 birouri în ţară: unul în oraşul-mamă, altul la Bucureşti, deschis în 2006, dar şi unul la Constanţa, dovadă a calităţii serviciilor prestate, bunei reputaţii în piaţă şi perspectivei membrilor ei.

“Catalizatorul” acestei expansiuni a fost nevoia de servicii juridice de maximă performanţă. Dacă specializarea a determinat naşterea SCA “Cosma & Asociaţii”, tot specializarea a fost cea care a determinat accesarea unor pieţe diferite pe plan local, prezentând probleme de o complexitate juridică sporită.

Cauzele interesante şi problemele aparent imposibile sunt ceea ce îi provoacă permanent pe avocaţii de la SCA “Cosma & Asociaţii” să îşi depăşească limitele.

Cu dedicație, pentru clienți
O veritabilă pepinieră de avocați, parte a noii generații de profesioniști ai dreptului din România, “Cosma & Asociații” se distinge prin atmosfera caldă de lucru, proiectele ambițioase de viitor și posibilitățile vaste pe care le deschide atât membrilor săi, cât și clienților care apelează la serviciile societății. Aceștia beneficiază de o experiență dedicată, care a devenit un trademark al “Cosma & Asociații”.