RO / EN
AVOCAȚII VIITORULUI
Înființată în anul 2000, “Cosma & Asociații” a apărut pe firmamentul avocaturii din dezideratul de a oferi servicii specializate pe domenii de activitate, astfel încât gradul de competență al avocaților ei să se ridice la nivelul de exigență al unei piețe tot mai vibrante. O societate de avocatură dinamică, ce operează în trei orașe importante ale României - București, Constanța și Galați - “Cosma & Asociații” este sinonimă cu performanța și cu profesionalismul.
FILOSOFIE

Lucrăm responsabil, suntem loiali şi profesionişti

“O firmă de avocatură înseamnă, după mine o colectivitate de profesionişti care au drept scop satisfacerea clientului, dar sinergic, ca un întreg. Cooperarea şi dezvoltarea profesională, sprijinul în activitate sunt elemente care ţin de structura unei organizaţii. Nu mai ţin de evoluţia unui brand individual”, mărturiseşte fondatorul SCA “Cosma & Asociaţii”, avocatul Romeo Cosma.

Filosofia de lucru a avocaţilor firmei gravitează în jurul cuvântului “responsabilitate”, înţeleasă pe mai multe paliere - ceea ce face din SCA “Cosma & Asociaţii” mai mult decât o casă de avocatură.

În primul rând, responsabilitate în ce priveşte obligaţiile asumate faţă de clienţi, care sunt sacrosancte.

În al doilea rând, responsabilitate faţă de progresul profesional al avocaţilor care s-au alăturat şi se vor alătura pe mai departe echipei noastre. La SCA “Cosma & Asociaţii” credem, cu tărie, că nu poţi fi profesionist în avocatură dacă nu ai beneficiat de mentorat. Înţelegem mentoratul ca o datorie de onoare, atât faţă de confraţi, cât şi faţă de profesie. Purtăm responsabilitatea pentru formarea profesională, activitatea, securitatea materială, respectiv evoluţia profesională a colegilor avocaţi.

Nu în ultimul rând, responsabilitate faţă de lucrurile pe care le facem.

Loialitate şi profesionalism

În egală măsură, în relaţia cu clienţii, avocaţii SCA “Cosma & Asociaţii” se remarcă prin loialitate şi profesionalism - calităţi care îi fac pe cei dintâi să revină atunci când meandrele vieţii le scot în cale noi dificultăţi de natură legală.

Loialitate, pentru că dezvoltăm cu clienţii noştri relaţii sincere. Indiferent cât de descurajant este adevărul, noi preferăm să îl spunem, iar pe parcursul relaţiei cu clientul, ne manifestăm întotdeauna loial, piatra de temelie a unei legături solide.

Profesionalism, pentru că pe drumul deschis de loialitate construim cele mai bune strategii pentru clienţii noştri, care răspund fidel problemelor cu care aceştia se confruntă.

Cu dedicație, pentru clienți
O veritabilă pepinieră de avocați, parte a noii generații de profesioniști ai dreptului din România, “Cosma & Asociații” se distinge prin atmosfera caldă de lucru, proiectele ambițioase de viitor și posibilitățile vaste pe care le deschide atât membrilor săi, cât și clienților care apelează la serviciile societății. Aceștia beneficiază de o experiență dedicată, care a devenit un trademark al “Cosma & Asociații”.