RO / EN
AVOCAȚII VIITORULUI
Înființată în anul 2000, “Cosma & Asociații” a apărut pe firmamentul avocaturii din dezideratul de a oferi servicii specializate pe domenii de activitate, astfel încât gradul de competență al avocaților ei să se ridice la nivelul de exigență al unei piețe tot mai vibrante. O societate de avocatură dinamică, ce operează în trei orașe importante ale României - București, Constanța și Galați - “Cosma & Asociații” este sinonimă cu performanța și cu profesionalismul.
CARIERE

Te aşteptăm să ni te alături

Dacă vrei să lucrezi într-o atmosferă relaxată, intimă, de colegialitate care se manifestă în fiecare zi, te invităm să îţi depui CV-ul la adresa office@avcosma.com.

“Fiecare avocat de aici are şansa să facă ceea ce îşi doreşte în avocatură - poate oricând să acceseze orice dosar, orice cauză, orice domeniu de Drept. Prin urmare nu eşti limitat, încorsetat, iar acest lucru îţi permite să te dezvolţi plenar”, spune Manuela Iuraşcu, Partener la “Cosma & Asociaţii”.

Vrei să reuşeşti? Te aşteptăm alături de noi!

Cu dedicație, pentru clienți
O veritabilă pepinieră de avocați, parte a noii generații de profesioniști ai dreptului din România, “Cosma & Asociații” se distinge prin atmosfera caldă de lucru, proiectele ambițioase de viitor și posibilitățile vaste pe care le deschide atât membrilor săi, cât și clienților care apelează la serviciile societății. Aceștia beneficiază de o experiență dedicată, care a devenit un trademark al “Cosma & Asociații”.